Noticies


ver:  todos / resumen

Fotos Falles 2011

Posted by Alfredo on 20 Ee marzo Ee 2011 a las 11:59

S'ha actualitzat la web afegint les fotos de les falles 2011.

Fi de l'exercici Faller 2010-2011

Posted by Alfredo on 18 Ee marzo Ee 2011 a las 8:52

Salutacions a tothom,

 

 

Ja hem finalitzat l'exercici faller d'aquest any. Ha sigut una dura plantada per la plutja i el vent, i encara que els resultats no han sigut tan bons com els de l'any anterior, desde el Taller estem contents amb la feina realitzada durant tot l'any, i agraïts pel suport  i l'ajuda de les comisions durant les plantades de totes les falles.

En uns dies penjarem fotos de les falles del 2011 a la web.

Moltes gràcies a tots.


Gremi d'Artistes Fallers

Posted by Alfredo on 19 Ee septiembre Ee 2010 a las 14:23

Salutacions a tothom,


Vos informe que Alfredo Bayona i Calatayud ja forma part del Gremi d'Artistes Falles de València.


Al següent link s'hi pot vore la ficha de l'artista:


http://www.gremiodeartistasfalleros.com/agremiado_1543_alfredo_bayona_calatayud.htmlNou any

Posted by Alfredo on 14 Ee junio Ee 2010 a las 7:09

Be, finalment ja han passat els mesos, i encara que tothom sap ja quines falles es faràn aquest any al taller vaig a confirmar-les a continuació


  • Falla la Taüt de Cullera: Com sempre, i després de 3 primers consecutis, la Taüt segueix confiant en el nostre taller, i esperem poder dedicar un altre gran premi a aquesta gran comissió.
  • Falla el Port de Cullera: La comissió del Port també ha volgut renovar amb nosaltres, i dessitjem tornar a proporcionar-los una falla amb possibilitats de tornar a guanyar aquest any.
  • Falla la Dula de Tavernes de la Valldigna: Després de dos primers consecutius a Tavernes, la falla la Dula segueix confiant en nosaltres, i des del nostre taller, esperem seguir treballant amb ells tant bé com aquestos dos anys.
  • Falla Martirs de Gandia: Aquesta és la novetat d'aquest any, la falla Martirs ha decidit realitzar un canvi de artista, i confiar en el nostre taller per a realitzar una falla candidata al 1er premi de secció primera a les falles de Gandia, desde el nostre taller agraïm molt la confiança i treballarem de valent per a fer-ho el millor que sabem.
  • Falla Bernat Aliño de Sueca: La falla de Bernat Aliño també ha decidit repetir amb nosaltres, i encara que no hi ha premis al municipi de Sueca, treballarem per a fer un bon monument, com tots els anys.

Moltes gràcies a tots per seguir confiant en nosaltres.

El taller d'Alfredo Bayona.


Fi de l'any faller

Posted by Alfredo on 25 Ee marzo Ee 2010 a las 11:45

Salutacions a tothom,


Després de finalitzar aquest gran any faller en el que hem aconseguit 3 primers premis amb les falles Taüt, Port i la Dula, ademés del ninot Indultat a Tavernes i el premi d'Interés Turístic a Cullera amb la Falla del Port, el taller d'Alfredo Bayona comença a planificar la feina per al següent any.

Quan pugam oferir-vos noves noticies sobre en quins projectes ens embarcarem aquest any, seran escrites a aquesta secció.


Moltes gracies a tothom per el suport mostrat durant l'any faller 2009-2010.

Ara obrigam amb ganes l'any 2010-2011.


Rss_feed